OVER ONS  


Allerlievelings is het merk van ontwerpers en beste vriendinnen Laura en Nanette. Beide een creatieve achtergrond en een passie voor ontwerpen, styling en mooie spullen. Naast het bedenken, ontwerpen, maken én fotograferen van de producten, hebben ze ook de huisstijl, de verpakkingen en de website zelf ontworpen en ontwikkeld. 

De Allerlievelings producten kenmerken zich door de grafische vormen en illustraties. In de webshop vind je interieur accessoires, sieraden, papierwaren en free printables. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor je allerlievelings vriendin, moeder, zus of jarige collega dan ben je bij Allerlievelings.nl aan het juiste webadres! Je bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt, ook als het een cadeautje voor jezelf is :) 

De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Soms dromen ze stiekem van een eigen winkel, maar zolang die er nog niet is zijn ze regelmatig offline te vinden op creatieve markten. Allerlievelings is tenslotte ook begonnen op de aller eerste Koningsdag vrijmarkt in Utrecht!

Feedback of nieuwe ideeën zijn altijd welkom en als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen of een berichtje sturen via Facebook of Instagram.

Liefs Laura en Nanette

© 2014 - 2018 Allerlievelings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel